Barszcz biały
Przygotowanie
Zawartość butelki wlać do około 2 l wywaru mięsno-warzywnego. Gotować około 5 minut. Następnie po wyłączeniu dodać do smaku wyciśnięty czosnek, majeranek, pieprz, chrzan oraz zabielić śmietaną.
Propozycja podania
z grzankami, jajkiem na twardo, białą kiełbasą.
Bez sztucznych konserwantów
Niepasteryzowany
100% naturalny
objętość netto:
500ml
Wyśmienity obiad na wyciągnięcie ręki!
Składniki
Woda, mąka żytnia, czosnek, sól, ziele angielskie, liść laurowy. Zawiera gluten.
Przechowywanie
Chronić przed światłem. Przechowywać w temperaturze od 0 do 15 ºC.
Wartość odżywcza produktu
w porcji 100ml |
|
Wartość energetyczna | 180kJ / 43kcal |
Tłuszcz | 0,1g |
– w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,1g |
Węglowodany | 8,5g |
– w tym cukry | 0,1g |
Białko | 0,85g |
Sól | 1g |