loader image
barszcz biały

Barszcz biały

Przygotowanie

Zawartość butelki wlać do około 2 l wywaru mięsno-warzywnego. Gotować około 5 minut. Następnie po wyłączeniu dodać do smaku wyciśnięty czosnek, majeranek, pieprz, chrzan oraz zabielić śmietaną.

Propozycja podania

z grzankami, jajkiem na twardo, białą kiełbasą.

Gospodarstwo Rolne Kuty - soki kiszone, bazy do zup

Bez sztucznych konserwantów

Gospodarstwo Rolne Kuty - soki kiszone, bazy do zup

Niepasteryzowany

Gospodarstwo Rolne Kuty - soki kiszone, bazy do zup

100% naturalny

objętość netto:

500ml

Gospodarstwo Rolne Kuty - soki kiszone, bazy do zup

Wyśmienity obiad na wyciągnięcie ręki!

Składniki

Woda, mąka żytnia, czosnek, sól, ziele angielskie, liść laurowy. Zawiera gluten.

Przechowywanie

Chronić przed światłem. Przechowywać w temperaturze od 0 do 15 ºC.

Wartość odżywcza produktu
w porcji
100ml
Wartość energetyczna 180kJ / 43kcal
Tłuszcz 0,1g
– w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,1g
Węglowodany 8,5g
– w tym cukry 0,1g
Białko 0,85g
Sól 1g

 

barszcz biały

Zobacz inne bazy do zup

Gospodarstwo Rolne Kuty - soki kiszone, bazy do zup

Barszcz
czerwony

niepasteryzowany • bez sztucznych konserwantów

Gospodarstwo Rolne Kuty - soki kiszone, bazy do zup

Żur
śląski

niepasteryzowany • bez konserwantów