Barszcz czerwony
Przygotowanie
Do 1,5-2l wywaru mięsnego lub mięsno-warzywnego dolewać zakwasu aż do uzyskania pożądanego koloru i smaku, doprawić cukrem i solą. Nie doprowadzić do wrzenia, ponieważ barszcz straci kolor.
Propozycja podania
z jajkiem na twardo, kiełbasą lub z pasztecikami.
Bez sztucznych konserwantów
Niepasteryzowany
100% naturalny
objętość netto:
500ml
Wyjątkowo smaczny i aromatyczny!
Składniki
Wyciąg z kiszonych buraków, seler, czosnek, sól, ziele angielskie. Może zawierać gluten.
Przechowywanie
Chronić przed światłem. Przechowywać w temperaturze od 0 do 15 ºC.
Wartość odżywcza produktu
w porcji 100ml |
|
Wartość energetyczna | 29kJ / 7kcal |
Tłuszcz | <0,1g |
– w tym kwasy tłuszczowe nasycone | <0,1g |
Węglowodany | 1,01g |
– w tym cukry | <0,5g |
Białko | 0,46g |
Sól | 1,11g |